Menu
deadline 5 juni 2013
INSCHRIJVEN VOOR KERA-MIX 2013

De expositie KERA-TEX, die in 2011 en 2012 door TERRA werd georganiseerd, is inmiddels een begrip geworden. Tientallen geselecteerde beroepskeramisten toonden hun visie op de relatie die keramiek en textiel met elkaar kunnen aangaan. Deze verkooptentoonstellingen trokken totaal ca. 1700 bezoekers.

In 2013 dagen we de keramiekkunstenaars uit om een stapje verder te gaan voor KERA-MIX. We verlaten de combinatie van keramiek en textiel en geven de kunstenaars volledig de vrijheid om klei te combineren met materiaal naar keuze (textiel is natuurlijk niet uitgesloten). Keramiek dient wel een prominente rol te spelen in het werk.

De verkooptentoonstelling loopt dit jaar van 2 t/m 24 november 2013. In deze periode zijn we 4 weekenden open op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Locatie 2013
Dit jaar hebben we weer een spannende nieuwe locatie voor de presentatie van de kunstwerken, midden in het centrum van Zoetermeer. Vastgoedbeheerder Rodamco stelt een hele etage van een nieuw, leegstaand kantoorpand in winkelcentrum Stadshart ter beschikking. De uitstraling van de expositieruimte is strak, modern en een tikje industrieel, met prachtig daglicht. Bij uitstek geschikt voor de expositie dus.

Inschrijving 2013
Ben je keramist en wil je meedoen aan KERA-MIX? Inschrijven kan tot 5 juni 2013 via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vermeld hierbij je naam, adres en website en stuur twee foto's van relevant werk mee.

De selectie vindt plaats op de ingezonden foto's en op beoordeling van foto's op je website. Er worden maximaal 50 deelnemers geselecteerd.

Kijk voor meer informatie op www.terra-artprojects.com