Menu

LET OP!
Het bestuur van de NKvB waarschuwt tegen deze expositie en ontraadt deelname ten zeerste! De 
uitgangspunten  van de organisatoren zijn in alle opzichten strijdig met de uitgangspunten van de NKvB en absoluut het tegenovergestelde van de voorwaarden zoals geformuleerd in ons keurmerk. Professionele kunstenaars horen bij dit soort exposities voor hun deelname betaald te worden, krijgen hang-/stageld en alle vervoerskosten vergoed, het werk is volledig verzekerd en het courtage is niet meer dan 30%.

 


XPOZZ zoekt kunstenaars voor buiten expositie landgoed “De Nootenhof” in Snelrewaard.

Voor een buitenexpositie op het landgoed “De Nootenhof” in Snelrewaard (bij Oudewater) is XPOZZ op zoek naar kunstenaars met werk dat buiten kan staan. De expositie zal starten op zaterdag 31 maart en eindigen op maandag 30 april. Het landgoed is 10 hectare groot en is in ontwikkeling. Voor 2012 kan XPOZZ gebruik maken van 10.000 m2 (1 ha.) bij de oorspronkelijke boerderij. Dit stuk bestaat o.a. uit boomgaarden en een aangelegde tuin. In de loop van de komende jaren zal nog 2,2 hectare van dit landgoed als landschapstuin worden aangelegd met o.a. een waterpartij van ruim 1 hectare. In deze landschapstuin zal XPOZZ om het voorjaar een terugkomende expositie organiseren. Bij elke “biënnale” zal er weer een nieuw stuk tuin zijn aangelegd en worden gebruikt voor de expositie. 
Landgoed “De Nootenhof” ligt aan de rivier de Lange Linschoten in Snelrewaard. Dit is halverwege Linschoten en Oudewater, 4 km. van de A12 afslag Woerden. Mogelijk geïnteresseerden kunnen het beste gelijk met xpozz contact opnemen, waarna voorwaarden en kosten worden aangegeven.

Navraag leerde ons dat: 

De kosten om aan deze expositie mee te doen zijn € 200,-(excl. BTW). De commissie bedraagt 35% van de netto verkoopprijs (dit is de verkoopprijs minus de BTW). Wanneer het commissiebedrag de € 1000,- overstijgt, dan krijgt de kunstenaar het inschrijfgeld retour. Van verkochte werken en opdrachten voortvloeiend uit deze expositie zijn tot twee maanden na de expositie 35% commissie verschuldigd.