Menu
BELANGRIJK! Wijziging van het declaratieadres voor (bestuurs)leden die activiteiten verrichten voor de vereniging. Voor bonnen en facturen is het nieuwe en enige declaratieadres: 

Penningmeester NKvB
Radeland 5
6971 LV Brummen

Declaratieoverzichten kunnen gemaild worden naar het bestaande emailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Met ingang van 11 februari 2013 is het penningmeesterschap van Frode Bolhuis gestopt en zijn alle papieren overgedragen aan onze beoogd penningemeester Willibrord Wedemeijer. Uiteraard zijn we Frode enorm dankbaar voor de jaren als penningmeester, een taak die hij wist te combineren met een groeiende beroepspraktijk, jong vaderschap en een verhuizing. Frode zal tijdens de aanstaande ALV 2013 verantwoording afleggen voor het kalenderjaar 2012 en Willibrord start met het kalenderjaar 2013, uiteraard weer in innige samenwerking met Sylvia Schoonenberg.
Tegelijk met deze overgang zal de systematiek van de boekhouding gewijzigd worden en in overeenstemming worden gebracht met de gangbare methodiek (was kasstelsel, wordt factuurstelsel). Die overstap zal eenmalig een negatieve invloed hebben op onze financiële resultaten over 2012, maar een positief resultaat op 2013. Onze beoogd penningmeester zal dat tijdens de aanstaande ALV uitgebreid toelichten.