Menu
20111228annemiebogaerts.zinTentoonstelling 'Annemie Bogaerts'. Afscheid van ZIN na 6 maanden als gast in het atelier vindt plaats op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari 2012.

Beeldend kunstenaar Annemie Bogaerts verbleef vanaf juli 2011 als gast in het atelier van ZIN. Na zes maanden wonen en werken verlaat zij het atelier en neemt ze afscheid. Speciaal voor deze gelegenheid maakt zij een nieuwe installatie geinspireerd op haar verblijf bij kloosterhotel ZIN.

Deze installatie, foto's en andere werken  worden tentoongesteld op vrijdag 6 en zaterdag 7 januari in het atelier. U bent van harte uitgenodigd om de werken te komen bezichtigen. De inloop vindt plaats tussen 11:00 en 19:00 uur. Annemie is zelf aanwezig om u te ontvangen en te informeren over haar werk. Het atelier bevindt zich achter het kloosterhotel op het landgoed van ZIN. Kloosterhotel ZIN haalt de oude traditie van Zinnige Zondagen weer terug en organiseert in 2012 zinvolle activiteiten. In de maand januari geen zinnige zondag maar een zinnige vrijdag en zaterdag.

Iedereen is welkom de tentoonstelling te bezichtigen.                                                                                                   Locatie: Het atelier van ZIN  -  Boxtelseweg 58  -  5261 NE Vught   www.kloosterhotel.nl                                             Voor meer informatie zie website  www.amiebo.eu