Menu

20111202winterlichtcbkschiedamIn het weekend van 9 t/m 11 december 2011 vindt voor de tweede maal het lichtfestival Winterlicht plaats in het Julianapark te Schiedam. Organisatoren Stichting Mooi Werk en Aris de Bakker hebben wederom een breed scala aan lichtkunstwerken en videoprojecties geselecteerd van meer dan twintig kunstenaars die tijdens het festival in het park te zien zijn.

Het CBK Schiedam heeft ter gelegenheid van het festival de kunstenaars uitgenodigd zichzelf te profileren in een groepstentoonstelling bij het CBK Schiedam. Zo vindt er een wisselwerking plaats tussen het culturele centrum van Schiedam in het Wennekerpand en het incidentele festival op locatie. Gedurende het gehele festival exposeren de hieronder genoemde kunstenaars in het Centrum Beeldende Kunst Schiedam met eerder gemaakt autonoom werk, installaties, en portfolio’s.

Vanwege Winterlicht heeft het CBK Schiedam aangepaste openingstijden en is van vrijdag t/m zaterdag van 12.00 – 19.00 uur en op zondag van 16.00 – 19.00 uur geopend.


Deelnemende kunstenaars aan de groepstentoonstelling Winterlicht 2011 in het CBK Schiedam zijn: kringlid Mieke van der Hoeven, Rachel de Boer, Ilona van den Brekel, Titia Ex, Marcella Kuiper, Marjan Laaper, Ronald van der Meijs, Olaf Mooij, Regula M. Müller, Margriet Reinalda, MMC Schobbe, Jean Marc Spaans, Studio Roosegaarde, Monique Thomaes, Ira van der Valk en Jacqueline Verhaagen.

Wennekerpand Vijgensteeg 2 3111 PT Schiedam tel. 010 470 9827
http://www.cbkschiedam.nl/  -  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.