Menu

1_oktober_20011_gondaKunstgalerie Notre Dame Des Arts te Ubbergen nodigt u uit voor de duo-expositie PASSIONS THROUGH THE PAST op zondag 2 oktober om 15.00 uur. Van 1 t/m 30 oktober 2011 elk weekend van 13.00 tot 17.00 uur geopend.

Kringlid Gonda van der Zwaag, die dit jaar 30 jaar kunstenaar is, maakt vanaf het begin van haar carrière beelden van materialen die zij om zich heen vindt. Materialen van dieren en planten zoals horens, geweien, takken, skeletjes, schelpen, stenen, stammen en veren. De laatste jaren is haar artistieke zoektocht steeds meer gericht op het raadsel van het leven en het sterven, waardoor haar werk meer bespiegelend is geworden.

Piet Spek is alweer 20 jaar als kunstenaar actief. Tijdens zijn studie aan de Vrije Academie in den Haag werd hij ernstig ziek. De confrontatie met zijn eigen sterfelijkheid bracht hem er toe portretjes van zich zelf en anonieme personen te maken, Laagje voor laagje wordt de verf aangebracht totdat de beoogde intensiteit is bereikt. De expositie  laat een retrospectief zien van hun werk dat is gemaakt in de afgelopen 20 tot 30 jaar.

Zonder passie zou er nooit zoveel werk gemaakt zijn.


De officiële opening is op zondag 2 oktober om 15.00 uur
. Piet Spek zal een inleiding op de expositie verzorgen en Gonda van der Zwaag zal een lied ten gehore brengen.

Adres: Notre Dame des Arts, De Refter, Rijksstraatweg 37, 6574 AC  Ubbergen, Tel.: 06-31996501                        E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.