Menu
20150930DerdeNatuur NinetteKoningBeeldententoonstelling NKvB derde natuur in het Amsterdamse Bos. Tot 1 november 2015 is deze beeldententoonstelling van leden van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers te zien. Laat u verrassen door beelden in het landschap, gemaakt met materialen uit het Bos (download de flyer).

De organisatie van het Amsterdamse Bos en de Nederlandse Kring van Beeldhouwers (NKvB) organiseren voor het derde jaar een beeldententoonstelling in het Amsterdamse Bos. De kunstwerken zijn zorgvuldig geplaatst, in synergie met hun directe omgeving. Soms verscholen in het water, dan weer hangend in een boom, afgetekend tegen de lucht. Soms ook op een stille, afzonderlijke plek, dan weer midden tussen voet- en fietspaden. De beelden zijn zeer verschillend, maar hebben één overeenkomst: het materiaal is hout uit het Amsterdamse Bos.

De NKvB-kunstenaars: Henk van Bennekum, Imke Beek, Mai Movrin, Marcel Prins, Moniek Westerman, Natasja van der Meer, Ninette Koning.

Over de 3de Natuur in het Amsterdamse Bos wordt uitgebreid videoverslag gedaan door Brigitte Bélanger. Bekijk de playlist op YouTube: 3de Natuur tentoonstelling

Ook in Beeldenmagazine is verslag gedaan van deze tentoonstelling. Het hele artikel 'Beelden van boomstammen' is hier digitaal beschikbaar