Menu

Seminar - De toekomst van de kunst

FNV KIEM organiseert op woensdag 26 september een seminar  over ‘De toekomst van de kunst’ voor kunstenaars en kunstliefhebbers.

Positie van kunst
Een veranderend kunstklimaat maakt dat  kunstenaars zich herbezinnen op de positie van de kunst. Wat is het onderscheid tussen kunst en cultuur en wie of wat bepaalt het verschil tussen Kunst en kunst en is dat onderscheid wel te maken? Kortom wat is kunst vandaag de dag? Niet alleen de politiek is debet aan deze veranderingen, ook de kunst zelf is al lange tijd bezig haar eigen positie ter discussie te stellen. Protesteren is één ding, vooruitkijken een ander. FNV KIEM doet beiden. Filosoof Maarten Doorman*  heeft deze lezing vorig jaar onder veel belangstelling gegeven in De Burcht in Amsterdam en is gevraagd deze lezing nogmaals te houden in de Jan van Eyck Academie in Maastricht.

Woensdag 26 september
Jan van Eyck Academie, Academieplein1, Maastricht
16.00 uur – 17.30 uur - aansluitend een borrel
Zaal open vanaf 15.30 uur.
Gastspreker: Filosoof Maarten Doorman

Prijs € 5,- voor niet-leden. Voor leden van FNV KIEM is dit seminar gratis.

Opgeven bij Jitske van Kaam This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. onder vermelding van naam, lidmaatschapsnummer (voor FNV KIEM-leden) en telefoonnummer.

www.fnv-kiem.nl