Menu
ActieNKvBmidresDe Nederlandse Kring van Beeldhouwers is voortdurend bezig voordelen te behalen voor de leden. Zo krijgen Kringleden  33% korting op hun lidmaatschap van Sculpture Network, zolang ze lid zijn van de NKvB. Kringleden betalen dan 80 euro per jaar in plaats van de 120 euro die niet-Kringleden moeten betalen. Dat Sculpture Network-lidmaatschap is dan een compleet lidmaatschap, met een uitzondering: er is geen korting voor het Forum. Die korting blijft voorbehouden aan de SN-leden die het volledige lidmaatschap betalen. Alle andere diensten maken wel deel uit van het SN-lidmaatschap via de Kring, zoals het uploaden van een portfolio op de SN-site, korting op de toegangsprijzen van de symposia, individuele toegang tot het internationale netwerk van collega's, en kunstliefhebbers en meer.
Sculpture Network is geen kunstenaarsvereniging, maar een internationaal opererende organisatie die ernaar streeft professionele beeldhouwers en driedimensionaal werkende beeldend kunstenaars in contact te brengen met kunstliefhebbers, kunstkoper galeriehouders en museummensen en dat contact steeds meer te verbeteren (www.sculpture-network.org).
Bronsgieterij Flassh geeft NKvB-leden 5% korting op gieten en andere werkzaamheden en kunstenaarsbenodigdheden Boesner geeft leden van de Kring 10% korting, bij verwijzing naar naamsvermelding in de online ledenlijst op www.nkvb.nl

Overzicht NKvB-kortingen:
- 33% korting op lidmaatschap Sculpture Network, www.sculpture-network.org 
- 5% korting bij brondgieterij Flash, www.flassh.nl  
- 10% korting bij Boesner kunstenaarsbenodigheden www.boesner.com (online winkel)