Menu

WG Kunst Kerst Sale 2010

Na de succesvolle Kerst Sale van 2009 organiseert WG Kunst in het weekeinde van 11 en 12 december de KERST SALE!!! 2010
WG Kunst nodigt je uit om mee te doen en één of meer kunstwerken voor 100 euro per stuk aan te bieden. Uitgangspunt is dat mensen het spannend vinden om voor een “koopje” iets heel moois aan te schaffen. Honderd euro is voor een kunstwerk nauwelijks een reële prijs maar voor veel mensen een groot bedrag. Vorig jaar zijn er honderden bezoekers geweest en er is boven verwachting verkocht. Veel kunstenaars zullen nog ergens in huis of atelier werk hebben staan dat om een of andere reden nooit verkocht is: dan is dat nu dé gelegenheid! Speciaal voor de tentoonstelling iets maken kan natuurlijk ook (dit is vorig jaar veelvuldig gebeurd).


Kopen betekent gelijk meenemen, zodat iets anders op de vrijgekomen plaats kan worden gehangen of neergezet. Gezien de grootte van de zaal worden ongeveer 100 kunstwerken tegelijk gepresenteerd. Dit impliceert dat niet al het ingenomen werk tegelijkertijd wordt geëxposeerd. Het (tijdelijk) in voorraad houden van een deel van het werk is ook noodzakelijk om het aanbod evenwichtig én verrassend te houden. Wij hebben het verkoopbedrag en de provisie wederom minimaal gehouden. Alle werken kosten 100 euro per stuk. WG Kunst berekent slechts een provisie van 10%. Dit betekent dat je als kunstenaar 90 euro ontvangt en WG Kunst 10 euro per verkocht werk. Gedurende de expositie is het werk verzekerd.
Om de Kerst Sale 2010 te kunnen realiseren hebben wij voor de deelnemende kunstenaars een eigen bijdrage van 10 euro ingevoerd. Dit bedrag kan worden gestort op ABN/AMROnr. 602883628 ten name van WG Kunst, onder vermelding van “’deelname Kerst Sale!!! 2010”  en je naam. Graag verneemt WG Kunst van je, of je belangstelling hebt voor deelname aan dit evenement. Geef daarbij ook aan waarmee je wilt exposeren (plat of ruimtelijk werk, aantal). In principe wil men niet meer dan drie werken per kunstenaar in ontvangst nemen.


Meld je aan voor 7 november a.s. per mail. Na aanmelding zullen wij je tijdig informeren over de verdere praktische gang van zaken. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met WG Kunst.                                        

WG Kunst David de Visser & Alexandra Timmer
020 – 6161515, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.wgkunst.nl