Menu

ActieNKvBmidresDe meeste Kringleden zullen de afgelopen tijd waarschijnlijk veel afzeggingen hebben gekregen. Maar ondanks Corona zijn Jos van den Berg en Marian Meerbeek toch verder gegaan met het organiseren van deze tentoonstelling. Zodat we toch iets hebben om naar toe te werken! Het is voor het einde van de zomer, als hopelijk alles weer een beetje genormaliseerd is....

 

Beelden in de Hof 2020.

12 september tot en met 25 oktober 2020.

 

In 2020 wordt de beeldententoonstelling in het Hofje van Nieuwkoop voor de vijfde keer gehouden. De bezoekersaantallen gaan in de loop der jaren gestaag omhoog; in 2018 hebben  2.300 bezoekers de tentoonstelling bezocht, die om de twee jaar wordt gehouden in de grote classicistische binnentuin van het hofje. De tentoonstelling vindt plaats onder auspiciën van de Haagse kunstenaarsvereniging Pulchri Studio. In 2018 namen ook kunstenaars van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers deel, deze worden ook voor deze editie weer uitgenodigd.

 

De organisatie nodigt u als kunstenaar uit om deel te nemen aan deze lustrum-tentoonstelling, die te bezoeken is van 12 september tot en met 25 oktober 2020.

 

Bekijk voor nadere details het bijgevoegde document: Beelden in de Hof 2020

 

https://docs.google.com/file/d/1h9lkiGGj8hHxCSbZ_gcMb8CCnrLGiSuZ/edit?usp=docslist_api&filetype=msword