Menu
Oproep Beeldentuin Ravesteyn te Heenvliet

De NKvB heeft de mogelijkheid om te exposeren in de prachtige beeldentuin Ravesteyn van 14 mei t/m. 7 juni 2020.

Leden van de NKvB kunnen hun interesse kenbaar maken bij de Beeldentuin. Aanmeldingen moeten uiterlijk 20 oktober 2019 binnen zijn.

Ravesteyn heeft zelf al op de NKvB-site gekeken en men is enthousiast, maar ze vragen of ge├»nteresseerde kunstenaars zich eerst zelf aanmelden. Dat is de aanleiding om de website van die kunstenaars te bezoeken, werk te selecteren en daarna neemt de organisatie zelf contact op met de geselecteerden voor atelierbezoek. Dan worden met elke kunstenaar afzonderlijk afspraken gemaakt. Ravesteyn kijkt zelf dus ook op de Kring website en zo is al een Kringlid benaderd. 

Naast kwaliteit is ook diversiteit een belangrijk selectiecriterium. Het gaat voornamelijk om werk voor buiten. Kunstenaars die zij interessant vinden en benaderen, maar misschien verhinderd zijn voor 2020, kunnen eventueel ook in 2021 meedoen. 


Geen stageld, maar wel hulp met transport en plaatsing van het werk. Courtage bij verkoop is 25%.

Zie website 
www.beeldentuinravesteyn.nl

Voor vragen, mail of bel contactpersoon van de kunstcommissie Francisca Jonker:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,  tel. 06 30070857. De kunstcommissie selecteert de Kringleden en de kunstwerken.