Menu
20150425OproepHofvanVertoonOproep tot deelname. Let op: er wordt geen stavergoeding geboden.

Hof van Vertoon
 
Aan alle beeldhouwers, in de ruimste zin van dit vak. Leden van de Haagse Kunstkring en de Nederlandse kring van beeldhouwers.
 
De Haagse Kunstkring heeft een binnenplaats en wil die structureel als beeldentuin gaan aan gebruiken. Het is de bedoeling dat telkens voor  2 maanden een beeldhouwer(ster) zich met een of een aantal beelden/installatie presenteert. De programmering staat volkomen los van de tentoonstellingen in de Galerie. Wel loopt het begin en einde  parallel met de openingen zodat de aandacht en publiciteit gezamenlijk gevoerd kunnen worden.
 
Afgezien van  al of niet gewenste  papieren uitnodigingen en openingsdrankjes is het exposeren gratis.
 
Er wordt op de site van de HKK aandacht gegeven  aan deze presentatie, en uitnodigingen vinden per mail plaats. Er worden geen transportkosten of stagelden vergoed.
 
Het in te brengen werk kan voor klein bedrag middels de galerie van de HKK verzekerd worden. Bij verkoop wordt een provisie van 21 % in rekening gebracht. De bruikbare oppervlakte van de binnenplaats is plus minus 80 vierkante meter.
 
Een kleine selectiecommissie van beide verenigingen zal zich bezig houden met de invulling van deze buiten expositie. 
 
Vooralsnog ligt de nadruk op lente, zomer, vroege herfst wanneer de  galerie deuren zoveel mogelijk open zijn zodat het Hof van Vertoon een integraal onderdeel vormt  van de tentoonstellingen  binnen.
 
Collega’s die hier aan mee willen doen kunnen zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  van de Nederlandse Kring van beeldhouwers of bij Peter van Loon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de Haagse Kunstkring.