Menu
Marus van de Made is benaderd voor de volgende vacature. Hij wil deze graag met ons delen.
Meer info / contact: 
Olaf Stevens 
0654910893

INTERNE AANKONDIGING

Met ingang van 1 september 2015 is in de propedeuse de volgende functie vacant:

Docent plastisch/ruimtelijk vormgeven m/v

(parttime voor 8 uur per week gedurende 39 weken)

Functie-inhoud
Het vak plastisch/ruimtelijk vormgeven heeft zich binnen DAE in de loop der jaren ontwikkeld tot een vak dat vanuit een autonoom beeldend onderzoek individuele organische leerprocessen stimuleert. In een later stadium kunnen deze ervaringen door de studenten ingezet worden binnen het meer toegepaste werkveld wat kenmerkend is voor DAE. Dit leerproces in de propedeuse behelst naast een materieel, beeldend onderzoek ook het leggen van verbindingen met een cultureel, sociaal en maatschappelijk ontwerpveld.

Functie-eisen
Gespecialiseerde theoretische kennis van het vakgebied. In staat om op inspirerende en poëtische wijze een inhoudelijk kader te geven aan formele onderzoeksprocessen, waarbij maatschappelijke, kunsthistorische, kunstbeschouwelijke, literaire, wetenschappelijke en mogelijk filosofische componenten een rol kunnen spelen. Beschikt over een bevlogen didactische attitude om vanuit zijn/haar plastische en ruimtelijke werk een inspirerend beeldend leerproces op te zetten en te begeleiden ten gunste van een grote groep studenten. In staat om als docent en als lid van een docententeam inzichten te delen met studenten en collega’s, zodat beargumenteerde besluiten tot stand kunnen komen ten gunste van een verantwoord vervolg van de studie in een afstudeerrichting. Kunnen samenwerken en op een open en constructieve manier bereid zijn om in gesprek met collega’s de onderlinge afstemming van programma’s en de kwaliteit binnen de propedeuse als geheel te optimaliseren. Masterdiploma of didactische aantekening is een pre. Aangezien de lessen in het Engels worden gegeven is beheersing van de Engelse taal een vereiste.

Ons aanbod
Wij bieden een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke functie in een dynamische werkomgeving. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-HBO.Er is sprake van een tijdelijk contract voor de duur van een jaar. De werkdagen en werktijden worden in overleg vastgesteld. 

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie omtrent de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Bernardine Walrecht, teamleider propedeuse via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je sollicitatie met CV, motivatie en Portfolio dien je vóór 1 april a.s. schriftelijk te sturen aan Design Academy Eindhoven, t.a.v. Anita van Rozendaal, HR adviseur, Postbus 2125, 5600 CC EINDHOVEN of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de betreffende functie.