Menu

Atelierbezoek Moniek Westerman: een dagje Groningen

Een in alle opzichten geweldig 2015 gewenst door Kringlid Moniek Westerman! Zij laat ons het volgende weten:

Ik wil jullie van harte op donderdag 26 februari 2015 uitnodigen voor een 'dagje Groningen' met atelierbezoek en een rondje Groninger Museum.

Voorlopig programma
- Vanaf 11.00 koffie bij mij thuis*, (hernieuwde) kennismaking en ontspannen over ons mooie beroep praten - tot en met de lunch met broodjes, soep en salades (we verrekenen de gemaakte kosten).
- Rond 13.00 uur een wandeling door Groningen; waarbij we langs mijn atelier gaan en een leuke route kiezen naar het Groninger Museum waar de tentoonstelling van Nacho Carbonell & Maartje Korstanje te zien is. Neem je museumkaart mee!
- Dan kan tegen het einde van de middag worden gekozen voor een afsluitende koffie en de thuisreis (NS station is vlakbij het Museum) of we lopen terug en genieten eventueel nog van een maaltijd ergens in de stad en jullie nemen de auto weer terug.

Heb je zin om te komen: laat me dat dan weten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk zondag 22 februari, zodat ik weet met hoeveel mensen we ongeveer zullen zijn.

Wees allen welkom!
Moniek Westerman

*Mijn adres in Groningen: Kamerlingheplein 17, 9712 TR; mobiel: 06-15495011
Ruim 15 minuten lopen vanaf het station of neem buslijn 2 (halte Boterdiep/Violenstraat). Ben je slecht ter been, dan kan ik je met de auto halen (overleg even).