Menu

De Hortus in Haren (Groningen) organiseert in samenwerking met de NKvB, in 2014 in haar tuinen een beeldententoonstelling met het thema Vleugels verbeeld.

De expositie zal lopen van half mei tot half september. Het aantal deelnemers is gesteld op ca 15 beeldhouwers en deelnemers mogen meer dan 1 werk insturen. Een selectiecommissie zal een keuze maken uit het ingezonden werk.

De Hortus is ca 20 hectare groot en herbergt tal van verschillende soorten tuinen. In deze sfeervolle omgeving zijn voldoende mooie plekken van een heel divers karakter waar beelden kunnen worden geplaatst.

 De expositie wordt georganiseerd onder voorbehoud van te ontvangen subsidies en sponsorbijdragen. Het werk en het transport zullen worden verzekerd en de transportkosten vergoed. Bij verkoop wordt 20% provisie berekend. Het streven is een bescheiden stageldvergoeding te betalen en er zal een eenvoudige catalogus verschijnen, alles afhankelijk van de hoogte van de toegekende subsidies/sponsorgelden.

 

Wij nodigen de leden van de Kring uit om in te schrijven op deze tentoonstelling. Dit kan door het, bij voorkeur digitaal, insturen van foto’s of schetsen (niet groter dan 600 x 600 beeldpunten) van de beelden met gegevens over materiaal en afmetingen en een korte inhoudelijke omschrijving. De uiterste datum voor inzending is 30 september 2013.

 

Reacties kunnen worden gemaild naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per post verstuurd naar: Henk Vos, Wederikweg 70, 9753AD Haren.