Menu
Via via bereikte ons de volgende oproep van de 'Caldic collectie'. Misschien leuk om hier als kringleden ook een reactie op te geven.

Inmiddels heb je kunnen lezen dat wij op 3 juni van de gemeente de vergunning hebben gekregen voor het bouwen van een museum op landgoed Voorlinden te Wassenaar. Weer een stap dichterbij een nieuw museum voor moderne en hedendaagse kunst! Maar hiermee zijn wij er nog niet. Om spoedig te kunnen starten met de bouw is het voor ons van groot belang om ons draagvlak in kaart te brengen.
Tot ons genoegen hebben wij de afgelopen tijd van veel mensen, zowel binnen als ver buiten Wassenaar, gehoord dat zij ons plan op Voorlinden toejuichen. Deze berichten steunen ons zeer in de gedachte om een museum te verwezenlijken en kunnen ook anderen overtuigen dat er wel degelijk behoefte is aan een nieuw museum.
Mocht je het toekomstige museum op Voorlinden een warm hart toedragen (en dat doen jullie vast en zeker), laat dat dan weten door een brief of een e-mail te sturen naar onderstaand adres. Een korte kreet of gelukwens is al voldoende!
Caldic Collectie
Buurtweg 90
2244 AG Wassenaar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.