Menu

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Restaurant Frouckje State (Michelinster) in Rijperkerk te Friesland zoekt voor plaatsing in de nieuwe tuin een kunstenaar die een beeld wil exposeren. Nog geen aankoop, wel vergoeding voor verzekering en een fantastisch diner voor beeldhouwer en partner (af en toe schijnt er wel eens een minister te dineren).


Dit bericht stond op mijn facebookpagina (Linda Asseper) dd 23 juli en is afkomstig van Emmy Verschoor, art consultant at Herberg de Waard van Ternaard en betrokken bij Marka Art Group. Emmy is op zoek naar in principe 1 beeld voor grote sokkel (beeld niet groter dan 2 m2), voor de periode half augustus 2012 tot volgend jaar. Vanaf volgend jaar voorjaar t/m september komt er een beeld te staan dat nu nog in Mariënpark staat. Het beeld zou verfrissend, verrassend modern moeten zijn, zij noemde zelf als voorbeeld Monique Papers, (half-)abstract.

Zij heeft nog niet veel reacties gehad waarschijnlijk vanwege de vakantietijd.

Het restaurant ligt aan een landweg met grote tuin (lengte 60 mtr, op de breedte kwamen we niet zo gauw). Vanuit het restaurant kijk je op de tuin en het te plaatsen beeld. Het restaurant is tot half augustus gesloten vanwege vakantie.

Met Emmy Verschoor heb ik afgesproken dit bericht op de NKvB-site te plaatsen en de beeldhouwers in de Noordelijke provincies een mail te sturen. Tevens heb ik haar maar meteen uitgenodigd voor de tentoonstelling Narcissus, Vijversburg, Tytsjerk (op 6 autominuten afstand van het restaurant).

Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met Emmy Verschoor, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-33860955.

http://www.frouckjestate.nl/