Menu

In het Forum Vraag & aanbod wordt 35 kg bijenwas te koop aangeboden. Er zijn ook een aantal zaken toegevoegd aan het Ledenmenu, zoals een dringende oproep van een collega-beeldhouwer (geen Kringlid), een uitnodiging voor een vakbeurs/congres en een oproep toegevoegd voor deelname aan een tentoonstelling in Noorwegen. Voorts wordt een atelierwoning te koop aangeboden. NKvB-leden kunnen naar Login en verder lezen in de Forums en het Ledenmenu, afdeling Oproepen en Beroepsinformatie.

Steeds meer NKvB-leden melden nieuws, mooie exposities en tips bij de redactie van onze website. De redactie plaatst al die nuttige informatie bij het nieuws, de specifieke beeldhouwersopdrachten, mogelijke werkplekken en expositiemogelijkheden op het deel van de site dat alleen voor NKvB-leden toegankelijk is. In de Forums en dat Ledenmenu onder de keuze Ledennieuws, Oproepen, Mededelingen van het bestuur en Beroepsinformatie zijn weer nieuwe opdrachten/oproepen, expositiemogelijkheden, tips en andere interessante onderwerpen toegevoegd. Login en lees verder in dat speciale Ledenmenu...

 
Ben je al Kringlid, maar heb je nog niet je persoonlijke pagina ingevuld met werkfoto's, je eigen e-mailadres en een verwijzing naar je eigen website? Doe het dan nu. Bedenk dat veel particulieren en officiële instanties die Ledengegevens bekijken bij het vinden van geschikte kandidaten voor informatie, tentoonstelling of opdracht.
Ben je nog geen Kringlid, maar zou je graag deel uitmaken van een enthousiaste groep ruimtelijk werkende, professionele beeldend kunstenaars? Meld je aan bij de menu-optie Login, de keuze 'Lid worden? Klik hier'. Ben je geen beeldend kunstenaar, maar draag je de driedimensionale kunsten een warm hart toe? Word dan donateur of zelfs vriendenlid door te kiezen voor de laatste optie in het Login-menu.