Menu

ActieNKvBmidreslogoSculptureNetworkDe Nederlandse Kring van Beeldhouwers nodigt u van harte uit voor haar Nieuwjaarsbrunch op 29 januari 2017.

Net als de afgelopen jaren gebeurt dat weer tegelijkertijd met de New Year’s Brunch van Sculpture Network’s
Start 17. Onze Nieuwjaarsbijeenkomst is uitgegroeid tot een succesvolle en prettige bijeenkomst met plezierige contacten tussen beeldhouwers, galeriehouders, kunsthistorici, kortom alle liefhebbers van de ruimtelijke kunsten. Er is goed eten en drinken en er zijn presentaties van de documentaties van NKvB- en SN-leden. 

Dit jaar zal er geen videoverbinding zijn met de andere locaties, maar wel de mogelijkheid om elkaars werk te zien op groot beeldscherm . We zullen stilstaan bij afgelopen jaar, eren onze leden die er niet meer bij kunnen zijn, verwelkomen nieuwe leden, proosten op 2017 en kijken vooruit  naar het jubileum wat er aan komt in 2018.

SN zorgt ervoor dat op vele locaties in Europa overal op hetzelfde moment het glas wordt geheven op een voorspoedig en inspirerend jaar voor de ruimtelijke kunsten. En voor al haar professionele beoefenaren, curatoren en beeldhouwliefhebbers, de galeriehouders en museummensen. Beeldhouwers nemen hun publiciteitsmateriaal mee en presenteren het uit op de beschikbare tafels.

Alleen Kringmensen (leden, vrijwilligers en genodigden met partner), die zich uiterlijk op dinsdag 24 januari 2017 hebben aangemeld op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op de toegangslijst staan, hebben gratis toegang, inclusief drank en hapjes. In alle andere gevallen wordt bij de ingang 25 euro per persoon gevraagd, als bijdrage in de gemaakte kosten. Reserveren is verstandig, want de belangstelling voor deze brunch is inmiddels zo gegroeid dat de zaal snel snel vol raakt en de deur gesloten wordt. 

Wat:
een gezellige, collegiale en internationale nieuwjaarsbijeenkomst van beoefenaren van de ruimtelijke kunsten, met galeriehouders en curatoren, kunsthistorici en kunstbestuurderen, kortom alle liefhebbers van de driedimensionale kunsten in de ruimste zin van het woord. Een uitstekende gelegenheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten

Wanneer:
- zondag 29 januari 2017
- vanaf 11.30 uur zaal open
- 11.45 uur ontvangst
- 12.00 Nieuwjaarstoast
- 15.00 uur afsluiting

Waar:
A08 Events, KNSM-laan 808, 1019 LT Amsterdam (routebeschrijving op www.a08.nl, parkeren op zondag gratis); maximaal 100 gasten

Toegang:
25 euro per persoon, inclusief eten en drinken; genodigden en Kringleden gratis toegang, mits tijdig aangemeld

Reserveren:
uiterlijk donderdag 26 januari 2017 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot de 29ste januari, met vriendelijke groet,
het bestuur van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers (www.nkvb.nl)