Menu
 
 
                            Uitnodiging
 
De Nederlandse Kring van Beeldhouwers nodigt u van harte uit voor de nieuwjaarsbrunch. Op Zondag 24 januari 2016 zal de Nederlandse Kring van Beeldhouwers weer haar Nieuwjaarsbrunch organiseren. Net als de afgelopen vier jaar gebeurt dat ook nu weer tegelijkertijd met de New Year’s Brunch van Sculpture Network. Onze Nieuwjaarsbijeenkomst is uitgegroeid tot een succesvolle en prettige bijeenkomst met meer dan 80 aanwezigen in 2015, met goede onderlinge beeldhouwerscontacten, met eten en drank en de presentatie van documentaties van NKvB- en SN-leden. Dit jaar zal er geen videoverbinding zijn met de andere locaties.
 
SN zorgt voor vele locaties in Europa waar overal op hetzelfde moment het glas wordt geheven op een voorspoedig en inspirerend jaar voor de ruimtelijke kunsten; al haar professionele beoefenaren, curatoren en beeldhouwliefhebbers, de galeriehouders en museummensen. Neem publiciteitsmateriaal mee en stal het uit op de beschikbare tafels.
Alleen Kringmensen (leden, vrijwilligers en genodigden met partner), die zich uiterlijk op dinsdag 19 januari 2016 hebben aangemeld op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op de toegangslijst staan, hebben gratis toegang, inclusief drank en hapjes. In alle andere gevallen wordt bij de ingang een schappelijke toegangsprijs van 25 euro per persoon, als bijdrage in de gemaakte kosten. De belangstelling voor deze brunch groeit, zodat dit jaar de kans bestaat dat de zaal al snel vol is en de deur gesloten wordt.
 
Wat: een gezellige, collegiale en internationale nieuwjaarsbijeenkomst van beoefenaren van de ruimtelijke kunsten, met galeriehouders en curatoren, kunsthistorici en kunstbestuurderen, kortom alle liefhebbers van de driedimensionale kunsten in de ruimste zin van het woord. Een uitstekende gelegenheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten.
Wanneer:
- zondag 24 januari 2016
- vanaf 11.00 uur zaal open
- 11.45 uur ontvangst
- 12.00 Nieuwjaarstoast
- 15.00 uur afsluiting
Waar: A08 Events, KNSM-laan 808, 1019 LT Amsterdam (routebeschrijving op www.a08.nl , parkeren op zondag gratis); maximaal 100 gasten
Aanmelden: uiterlijk dinsdag 19 januari 2016 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Tot de 24ste januari, met vriendelijke groet,
 
Het bestuur van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers