Menu

Dit is een dringende oproep aan de leden van de Kring: login met behulp van de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je onlangs van de secretaris ontving. Je naam is al vermeld, maar voer vervolgens minstens je emailadres en de naam van je website in, zodat de bezoekers en je collega's je kunnen vinden.  

Er wordt door bestuur en expocommissie, externe organisaties, tentoonstellingsmakers en kunstpublicaties, galeries en particulieren intensief gebruik gemaakt van de lijst met namen van leden en hun contactgegevens. Wil je ook op die manier gevonden worden of wil je meer bezoek op je eigen website? Dan is het hoog tijd dat je te vinden bent via de NKvB-website. Login en vul het aanmeldformulier verder in. Doe het nu, het kost maar een paar minuten.

Je kunt ook meteen foto's van je werk invoeren, die een indruk van je werk geven en meteen gaan meedraaien in de 'carroussel' van foto's die langs bijna alle pagina's te zien is. Bedenk ook dat je niet vastzit aan die ingevulde gegevens, want je  kunt alle informatie later eenvoudig aanpassen.