Menu

 

Datum: 30 mei 2012 10.00-18.00 uur
Locatie: Pakhuis De Zwijger,
Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam.

Waarom creatieve professionals inzetten bij bedrijfsinnovatie? Tijdens dit symposium ziet u hoe het werkt en wat het oplevert.

Innoveren en vernieuwen blijft essentieel voor ieder bedrijf
Tal van ondernemers hebben de afgelopen jaren uitgebreid ervaring opgedaan. Door de inzet van creatief talent, d.w.z. kunstenaars en andere creatieve professionals, zijn er verrassende resultaten behaald. Ook voor de langere termijn! Daarom organiseren wij samen met collega’s in het land een symposium voor ondernemers, managers, adviseurs, bestuurders én voor creatieve professionals.

Een avontuur met resultaat
Hedendaags ondernemerschap vraagt om flexibiliteit, innovatie en onorthodoxe oplossingen. Door samen met kunstenaars en andere creatieve professionals aan de slag te gaan, ziet u andere en onverwachte mogelijkheden voor product, dienst of markt. U zult anders gaan kijken naar vanzelfsprekende processen in de organisatie! 

Dit symposium draait om informatie, inspiratie en uitwisseling van kennis en ervaring. De inzet van artistieke creativiteit: Wat levert het u concreet op? Hoe werkt het? Wat is precies de meerwaarde?

Meedoen?
Symposium voor ondernemers, innovatie-specialisten, consultants, bedrijfsadviseurs, bestuurders en creatieve professionals. Met en zonder ervaring.

Drie inspirerende programmalijnen:
1. In de etalage: Maak kennis met het hoe en wat. Zie en ervaar in een reeks cases hoe het werkt .
2. Onder de motorkap: deel ervaringen en kennis over deze aanpak met ervaringsdeskundigen! Succes- en faalfactoren, verdienmodellen, etc.
3. In de reageerbuis: voor diegenen die behoefte hebben aan theoretische en wetenschappelijke onderbouwing (met participatie van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU))

Interesse?
Reserveer woensdag 30 mei a.s. van 10.00 tot 18.00 uur alvast in de agenda. Op de website van Ongezouten wordt binnenkort meer informatie geplaatst over programma, locatie en prijs. Daarna is de inschrijving geopend. Er is een beperkt aantal plaatsen.
Locatie: Pakhuis De Zwijger, Amsterdam

De Kunst van Innovatie is een co-productie van Kunstenlab, Cultuur-Ondernemen en Created in Noord-Holland i.s.m. TETEM Kunstruimte en Cre-aid. Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

www.ongezouten.nl

www.tetem.nl