Menu

Geachte leden,

De bijeenkomst met Klaas Dijkstra en het gesprek met Marijke van der Woude heeft tot mijn grote spijt geen nieuw bestuurslid opgeleverd.

Dat betekent dat we maanden verder zijn zonder opgeschoten te zijn in de richting van bestuursleden.
Ik vond verleden jaar april al dat mijn rol als voorzitter was uitgespeeld. Ik kon mij niet verenigen met de uitslag van de ALV. Desondanks heb ik, na overleg met Joop Haring, Henk van Bennekum en de zittende bestuursleden, op me genomen mee te werken aan de uitwerking van die uitslag van de ALV: het zoeken naar een coördinator, het ruggespraak houden met die coördinator en gesprekken aangaan met evt. nieuwe bestuursleden.
Nu dat een doodlopend pad is gebleken wil ik mij helemaal terugtrekken uit het bestuur. Inmiddels heeft Dick mij als voorzitter uitgeschreven bij de KvK.

De facto heeft de vereniging geen voorzitter op dit moment.

Het spijt mij enorm dat het niet is gelukt om opvolgers te vinden. Graag had ik een opvolger voorgesteld, ingewerkt en alles overgedragen.
Het spijt me ook dat ik op deze onelegante wijze een eind maak aan een leerzame ervaring. Ik dank alle leden voor het vertrouwen dat in mij gesteld was.

Dit bestuurs-afscheid zal zeker geen persoonlijk afscheid zijn, dus ik eindig met

tot ziens,
Corrie