Menu

20110320ThemadagWebredactieOp 20 maart 2011 is de bijeenkomst in A08 op KNSM-laan te Amsterdam georganiseerd voor Kringleden en vrijwilligers die willen helpen met het verbreden van de inhoud van de website met als doel de NKvB-site te laten uitgroeien tot DE beeldhouwsite van Nederland. Dit vergt inspanning van meerdere mensen over een langere periode. Tijdens deze bijeenkomst ‘doorlopen’ we de handelingen om teksten en links op de site te plaatsen. Eindredactie van tekstberichten ligt bij Dick. Opgeslagen links verschijnen direct op de site.
Dick geeft toelichting op het samenstellen, plaatsen, opslaan en samenvatten van tekstberichten. Nenad vermeldt op de flip-over nog de belangrijkste punten en geeft aan het eind van de bijeenkomst nog een algehele toelichting.
De site blijkt achter de schermen erg goed opgebouwd te zijn. Hierdoor is het plaatsen van teksten en foto’s en de opslag ervan een relatief makkelijk werkje. Een paar suggesties worden gedaan voor een nog makkelijker functioneren van de site voor redacteuren. Nenad en Dick gaan in de komende tijd bekijken of die suggesties kunnen worden doorgevoerd.

Aanwezig:  Jay Bakker, Annemie Bogaerts, Titia Eggen, Cune van Groeningen, Raymond Hirs, Aad Hoetjes, Merel Holleboom, Els Korte, Nenad C., Lidia Palumbi, Imara Reuling, Sylvia Schoonenberg, Mari Shields, Dick Simonis, Marjorie Slooff, Corrie van de Vendel (voorzitter), Mieke de Waal, Linda Asseper (verslag).