Menu
Het Centrum Beelden Kunst 's-Hertogenbosch heeft een fantastische tentoonstellingsruimte. Een grote hal van ruim 600m2 in een oude sigarenfabriek met een industriële architectuur. Het CBK is gevestigd in het culturele hart van Den Bosch; in de Willem II fabriek met ateliers en werkplaatsen, tegenover de Verkadefabriek en op 10 minuten lopen van station en centrum. Zij programmeren bijna het hele jaar door tentoonstellingen die vier dagen per week open zijn voor publiek. In de zomer is het CBK voor publiek gesloten door gebrek aan mankracht en lage bezoekersaantallen. Omdat wij het jammer vinden dat onze tentoonstellingsruimte gedurende de zomermaanden leeg staat, bieden we deze ter gebruik aan.
Wij zijn daarom op zoek naar een kunstenaar, initiatief of project die van half juli tot begin september 2011 behoefte heeft aan een grote werkplek. Bij voorbeeld voor het produceren van werk, uitproberen van een installatie of het repeteren van een voorstelling. Onze interesse gaat, gezien onze functie, uit naar een beeldend kunstproject. Bij voorkeur biedt het betreffende project ook een meerwaarde voor de stad en de Bossche kunstenaars. Bijvoorbeeld in de vorm van samenwerkingen of masterclasses. Ook willen we graag dat op enig moment het project zichtbaar is voor publiek.

Aan het gebruik van de ruimte zijn geen kosten verbonden. Aanmelden voor het gebruik van onze tentoonstellingsruimte kan tot 1 april 2011. Graag ontvangen wij een projectomschrijving, beeldmateriaal en c.v. van de kunstenaar(s). Uit de ingezonden voorstellen selecteren wij binnen twee weken het project dat het beste aansluit bij de stad en de functie van het CBK.

Meer informatie http://www.cbks-hertogenbosch.nl/