Menu

In vervolg op de Algemene Ledenvergadering van 15 april jongstleden, doen wij u bijgaand het voorstel van de commissie Wiersma toekomen. Bij dezen doen wij aan alle Kringleden een oproep tot een volgende ledenvergadering, waarin zowel het voorstel van de commissie Wiersma (zie onder deze oproep) besproken wordt alsmede overige lopende, maar voorlopig opgeschorte zaken. Deze ledenvergadering zal alleen kunnen plaatsvinden indien iemand zich meldt om als voorzitter voor deze vergadering op te treden. Leden die deze rol op zich willen nemen kunnen zich melden bij Arlette Geerlings (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Het vorige bestuur is bereid om te helpen bij de voorbereiding van de vergadering, zowel inhoudelijk als praktisch.

Met het oog op de vakanties stellen wij voor de Algemene Ledenvergadering op zondag 1 juli te laten plaatsvinden. De termijn voor de oproeping van een Algemene Ledenvergadering bedraagt ten minste zeven dagen. Dit betekent dat wij uiterlijk maandag 18 juni moeten besluiten of de Algemene Ledenvergadering doorgang vindt. Dit geeft voldoende tijd om de eenmalige voorzitter bij te staan bij de voorbereiding van de vergadering en de stukken voor de ALV via de website bekend te maken. Leden zonder e-mail ontvangen een papieren versie.

Samenvattend:
- Verzoeken wij leden die de ALV als eenmalig voorzitter willen leiden zich uiterlijk zondag 17 juni, 17.00 uur te melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
- Ingezonden post kan tot zondag 17 juni, 17.00 uur toegezonden worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Op maandag 18 juni wordt via de website bekend gemaakt of de ALV doorgang zal vinden. Leden zonder e-mail ontvangen een papieren berichtgeving
- De eenmalige voorzitter zal in samenwerking met het voormalige bestuur de vergadering voorbereiden
- De stukken voor de ALV worden via de website bekend gemaakt. Leden zonder e-mail ontvangen een papieren versie
- De ALV zal plaatsvinden op zondag 1 juli vanaf 13.00 uur

Wij hopen iedereen op zondag 1 juli te ontmoeten.

Klik hier voor het voorstel Wiersma