Menu
Vriendin van Don Quichot - Mieke de Waal


Je bent geworden tot mijn huid. Ik overschrijf je


Pleas


-


 

Geheimzinnige tentoonstelling in haven Rotterdam

20110604rotterdamonderzeebootloodsVanaf 28 mei 2011 zal tijdens de zomer de Onderzeebootloods in de haven van Rotterdam voor de tweede keer worden omgetoverd tot tentoonstellingsruimte. Het Scandinavische kunstenaarsduo Elmgreen & Dragset zal een surrealistische tentoonstelling creëren, genaamd 'The One & The Many'. De exacte invulling van het kunstproject blijft tot op het laatste moment geheim. De tentoonstelling is te zien t/m 25 september 2011.

Op zondag 5 juni geeft gastconservator Nicolette Gast een lezing over de tentoonstelling. Meer informatie vindt u hier

In 2010 gaf Atelier Van Lieshout in de zomer de aftrap met Infernopolis. Het museum en het Havenbedrijf Rotterdam hebben dit jaar gekozen voor Elmgreen & Dragset. Het Scandinavische kunstenaarsduo, bekend van hun Prada-winkel in de woestijn, creëert in de zomer van 2011 een zinsbegoochelende ervaring in de Onderzeebootloods op het RDM-terrein. De installatie zal uit meerdere elementen bestaan die de loods een vervreemdend effect met een humoristisch tintje geven.

Onderzeebootloods
Heijplaatstraat 23
3089 JB Rotterdam‎

 

Openingstijden 28 mei tot en met 25 september 2011
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 18.00 uur

Daarnaast zijn er elke zaterdag en zondag om 13.15 en 14.15 uur gratis inleidingen ' The One & The Many'  in de Onderzeebootloods.  Meer info www.onderzeebootloods.nl