Menu
20150628-mietairDe Ateliers in Beers zijn op zondag 5 juli 2015 open van 11 .00 - 18.00 uur en zijn gemakkelijk per fiets bereikbaar.
De deelnemende kunstenaars aan de Open Atelierroute vindt men op drie locaties: De oude Pastorie aan de Grotestraat 3, MIET-air aan de Grensweg 6 en Hoeve Ossenbroek aan de Heuf 18.

In de monumentale Oude Pastorie toont Harrie Frijns zijn schilderijen en in de zeer ruime tuin een aantal objectkunstwerken. Liesbeth Geenen heeft haar houten beelden eveneens een plaats gegeven in huis en tuin. 

In Hoeve Ossenbroek heeft Mariet van Hövell tot Westerflier de deuren van haar stal weer opengezet. Zij toont stillevens in olieverf op linnen en tekeningen van potlood en potlood/kleurpotlood op papier.

Deze dag is de Internationale Beeldhouwwerkplaats met paviljoens van MIET-air vrij toegankelijk. In de hoge kas en op het buitenterrein is een diversiteit aan werk te zien dat door kunstenaars op deze plek gemaakt wordt. Gastexposant op deze locatie is de Nijmeegse kunstenaar Boudewijn Corstiaensen met zijn Vlinderproject in het kader van het van Gogh-jaar.

Over MIET AIR
MIET AIR geeft beeldhouwers en kunstenaars alle ruimte en gelegenheid om tijdens een kort of lang verblijf inspiratie en kennis op te doen in een stimulerende en inspirerende omgeving. Als kunstenaar zoek je bij MIET AIR nieuwe wegen, werk je aan je ontwikkeling en verleg je je grenzen. MIET AIR richt zich voornamelijk op beeldhouwers en kunstenaars die drie­dimensionale kunst maken.

Grensweg 6 | 5437 NH Beers | The Netherlands |
T +31 (0)6 51 61 08 83 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.mietair.com