Menu

20210921DeelsBrummenOp 23 september 2021 start D E E L S # 1, een beeldend kunstproject met één kunstenaar op twee locaties in Brummen.

D E E L S is een nieuw kunstenaarsinitiatief waarbij ruimte een grote rol speelt. D E E L S nodigt professionele beeldend kunstenaars uit een project of installatie te realiseren op twee verschillende locaties. Een strakke museale white cube in het centrum van Brummen en een historische deel in het buitengebied van Brummen (Cortenoever). De beschikbare ruimten hebben verschillende kwaliteiten en beperkingen. Dat beïnvloedt de kunstwerken. Het is aan de kunstenaar dit gegeven uit te werken. Welke overwegingen spelen mee en hoe zal dat uitpakken?

23 september – 10 oktober 2021 / vrijdag t/m zondag 12.00 – 18.00. Wees welkom zonder afspraak op vrijdag t/m zondag. Wees welkom op afspraak op donderdag. In beide ruimten is veel afstand te houden en wordt er goed geventileerd.

Locaties

De Deel: Weg naar het Ganzen Ei 9, 6971 JG, Brummen

ArtLovers.Space: Gravenstraat 7 b, 6971 AG, Brummen

 

D E E L S  is een initiatief van kringlid Corrie van de Vendel en Aletta Bos. Met vragen of voor informatie over het project kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 06-10502638.

Informatie over de kunstenaar zie www.ronalddeceuster.nl