Menu

20110320PeterJansenVanAllenGeneratorPeter Jansen en Denny Baggen houden op zaterdag 26 en zondag 27 maart 2011 an 14.00-21.00 uur, een GROTE verkooptentoonstelling met een bijzonder doel in hun ateliers op de Krayenhoff Kazerne, Molenveldlaan 18 en 132 te Nijmegen.

De opbrengst van de verkochte kunstwerken gaat naar…..

Zoals sommigen inmiddels al weten is Denny's vriend en Kringlid Peter Jansen vorig jaar ernstig ziek geworden. Hij bleek een tumor in zijn slokdarm te hebben, die ondanks langdurige bestraling en chemo niet operatief verwijderbaar was. Op zoek naar nieuwe mogelijkheden vonden zij de MCC Kliniek in Keulen. Hier gebruikt men nieuwe methoden om mensen met kanker te behandelen. Sinds eind januari bezoekt Peter twee maal per week deze kliniek en voelt zich daar goed bij. Het duurt nog enige tijd voordat kan worden vastgesteld of deze behandelingen bij hem aanslaan. Zij hebben goede hoop hierop.

Inmiddels hebben zij bericht ontvangen dat hun zorgverzekeraar deze buitenlandse behandeling NIET vergoedt! Dit is een enorme tegenvaller voor ze want het gaat om een aanzienlijk bedrag. De totale behandeling zal circa 50.000 euro kosten, dat ze dus zelf moeten betalen.

Maar.... voor (bijna) alles is er een oplossing... Vandaar deze bijzondere verkoopexpositie.

De opbrengst van de verkochte kunstwerken wordt op een speciaal hiervoor geopende rekening gestort (ING 75.60.17.432 t.n.v. Baggen en/of Jansen).

Zij ontvangen u op 26 of 27 maart graag in hun ateliers met een hapje en een drankje. Natuurlijk zijn ook uw vrienden en kennissen van harte welkom. Mocht u dat weekend niet in de gelegenheid zijn en tóch graag willen komen dan kunt u Denny ook bellen of mailen voor een afspraak op een ander tijdstip. 

Denny Baggen    06-22384500     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.