Menu

20150628MerelHolleboomHeenEnWeerAlarmprrrrrt t wapprrrt

Een expositie van poëtische constructies en verbeeldings-apparaten door Kringlid Merel Holleboom en Hans Vos van 4 juli tot en met 26 juli 2015 in Notre Dame des Arts te Ubbergen.

Muzikale opening met klinkende woorden op zondag 5 juli om 15 uur. Geopend elke zaterdag en zondag in juli van 13u – 17u. Kunstenaar(s) aanwezig. Toegang gratis. Notre Dame des Arts, Rijksstraatweg 37, 6574 AC, Ubbergen

In Notre dame des Arts, de imposante kapel van de Refter in Ubbergen, presenteren Holleboom en Vos hun ruimtelijke kunsten in de prrrrrt t wapprrrt sculpureshow. Merel rijdt stad en land af om beeldenexposities met haar werk te vervolmaken. Hans is obscuur, want zijn werk is ongezien. Door een gedeelde fascinatie voor beweging, constructie en disfunctionaliteit vertoont het oeuvre van beide kunstenaars opmerkelijke parallellen. In prrrrrt t wapprrrt komen de lijnen samen. Tussen de associatievelden rond hun werk gaat het waaien. De sculpturen van Holleboom en Vos hebben u daarvoor nodig. Door te komen kijken zet u het wapperen in gang.