Menu

20140612vdHoevenHeemtuinUitnodiging voor de opening van de beeldententoonstelling De Heemtuin Verbeeld VII. Het thema van dit jaar is Metamorfose.

Een belangrijk thema in de kunst, de mythologie en in de natuur. Een toepasselijk thema in onze hedendaagse maatschappij die sterk in beweging is. Zoals Ovidius schreef in de oudheid: niets blijft gelijk, maar ook niets vergaat volledig. Met dit thema dagen we de kunstenaars uit om via een samenspel tussen kunst en natuur de nieuwe kansen en mogelijkheden te verbeelden in onze kantelende maatschappij.

De tentoonstelling wordt geopend op zondag 15 juni 2014 om 15.00 uur. De openingshandeling vindt plaats bij de ingang van de Heemtuin vlakbij de kinderboerderij in park De Houtkamp.

De Surinaams-Haagse kunstenaar Jessy Rahman zal het thema Metamorfose tijdens de opening op een bijzondere wijze verbeelden.

Deelnemende kunstenaars:

Kringleden Mieke van den Hoeven (foto) en Ninette Koning samen met Alice Bakker / Marcelle van Bemmel / Marieke Bolhuis / Marga Houtman / Anat Ratzabi / Charley Reijnders / Willem Speekenbrink / Liesbeth van Woerden / Zagara.


De Heemtuin ligt in Park de Houtkamp Van Diepingenlaan, Leiderdorp
http://www.kunstindeheemtuin.nl/