Menu
Handmade


barca #2


The Ancient


Printing works


 

Hobgoblin bij Reneenee

20200922KimWawer HobgoblinProject space Reneenee presenteert de tentoonstelling Hobgoblin. Met onder andere werk van kringlid Kim Wawer.
 

Hobgoblin (a household spirit)
Sep 24–Oct 11, 2020
Open Thurs–Sun 1500–1900, and by appointment

Eerste Weteringdwarsstraat 107, 1017 HR Amsterdam  (volg het bordje 'Reneenee' bij de ingang)

BIG ART in De Hem

20200922HennyvandermeerDeHemBig artvan 1 tot en met 4 oktober 2020 is Kringlid Henny van der Meer een van de exposanten op de BIG ART in De Hem op het Hembrugterrein in Zaanstad. Online reserveren en meer informatie op www.bigart.nu

Landschappen gecombineerd

20200918SchellekensLandschappenKunstzaalDenHaagSchilderijen van Nederlandse landschappen van diverse kunstenaars op spannende wijze gecombineerd met de bronzen Afrikaanse landschappen van Loes Schellekens te zien bij Kunstzaal van Heijningen, Noordeinde 152A in Den Haag.

Maximaal zes bezoekers tegelijk kunnen de galerie bezoeken. 

Reserveren is niet nodig. De tentoonstelling loopt t/m zondag 4 oktober.  

Contradictions in Het Oude Stadhuis

20200915KarenSantenKrachtenVan 18 september tot en met 15 november 2020 exposeert NKvB-lid Karen Santen in Het Oude Raadhuis in Aalsmeer, samen met Jose van Tubergen en Annemiek van Koltenburg.

De kunstenaars van deze tentoonstelling zijn alle drie in hun werk met een zoektocht bezig, maar op verschillende manieren en met tegengestelde beelden. Juist daarom heeft de tentoonstelling de titel contradictions mee gekregen. Het werk van José van Tubergen is een zoektocht naar nalatenschap. Ruïnes vertellen de geschiedenis van de mens met architectuur als decor. Karen Santen is op zoek naar de oorsprong van het materiaal. Het fascineert haar hoe bijvoorbeeld kleur ontstaat en Annemiek van Kollenburg is constant op zoek naar balans. Haar driedimensionale vormen zoeken deze balans middels licht en donker, binnen- en buitenvorm, open en gesloten.

Deze tentoonstelling zou oorspronkelijk geopend worden in de week nadat de lockdown begon. Het wonderlijke is dat we nu in een tijd leven waarin iedereen bezig is met een zoektocht. Op zoek naar onze balans, op zoek naar de oorsprong van Corona en op zoek naar de inhoud van de Corona en hoe wij als mensen daar uiteindelijk mee om moeten gaan.

Openingstijden en route op de site van Het Oude Raadhuis.

Beelden op de Kievitsheuvel

20200905MarinavdKooiNa een gedwongen corona-sluiting van maanden, gooien de beeldhouwersMarina van der KooienWillibrord Huijbenhun atelieropen voor bezoek op vrijdag 11 tot en met zondag 13 september.

 

Boerderij De Kievitsheuvel bevindt zich aan de Voetangelweg 7, 1391 HJ Abcoude.

U bent van harte welkom en corona-veilig op vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur, en op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 19.00 uur.