Menu
20160829NKVB AB advertentieBeeldenfragmentOpening NKvB-beeldententoonstelling Amsterdamse Bos, donderdag 1 september.
 
‘Natuur in Verbinding’
De organisatie van het Amsterdamse Bos en de Nederlandse Kring van Beeldhouwers (NKvB) organiseren voor het vierde jaar een beeldententoonstelling in het Amsterdamse Bos. De 10 beelden zijn dit jaar dichtbij elkaar geplaatst zodat de bezoeker van het ene naar het andere kunstwerk wordt gelokt. Ze staan of liggen in de prachtige zichtas vanaf de top van de heuvel, het hoogste punt in het Bos naar het water van de kleine vijver. De beelden zijn zeer verschillend, maar hebben zoals ieder jaar één overeenkomst: het materiaal is hout uit het Amsterdamse Bos. 
 
U bent van harte uitgenodigd voor de opening van de nieuwe beeldententoonstelling op donderdag 1 september 2016 vanaf 16.00 uur. 
De opening vindt plaats bovenop de ‘heuvel’ in het Bos, zie bijgevoegde flyer voor de plattegrond en locatie (H). De tentoonstelling duurt tot 1 december 2016 1 januari 2017.
 
De NKvB-kunstenaars:
Ninette Koning, Irma van Koningsbruggen, Mai Movrin, Dick Simonis, Godelieve Smulders, Henk van Bennekum, Natasja van der Meer, Moniek Westerman, Fredy Wubben, Gonda van der Zwaag
 
Het openingsprogramma: 16.00 uur Ontvangst met koffie en thee; 16.30 uur Welkom door Jan Heeren, Amsterdamse Bos; 16.45 uur Zang en opening door een vertegenwoordiger van de NKvB; 17.00 uur Wandeling langs de beeldententoonstelling met de kunstenaars.
  
 
De beelden zijn te vinden op een van de hellingen van de heuvel; bosbushalte: Chez Favié. Informatie bij de Boswinkel, hoofdingang Amsterdamse Bos.
Kijk ook op: 
facebook
www.amsterdamsebos.nl
- download de flyer (printversie)
- videotrailer https://youtu.be/8SAoiDHTFb4
- openingsfoto's: https://www.facebook.com/alleroogen/