Menu
12 mei t/m 19 september 2013


Voor ‘NKvB Natuurlijk’ maakten twaalf Kringleden nieuw werk waarin het Bos een centrale rol speelt. Niet alleen als leverancier van materiaal - hout, aarde, wilgentakken - maar vooral als onderdeel van het werk. Een route van 1,5 uur voert langs de kunstwerken in het Amsterdamse Bos. In het Bezoekerscentrum is een tentoonstelling ingericht met kleine werken van de deelnemers aan de buitenexpositie.

Alle werken zijn te koop. De exposities zijn onderdeel van het Amsterdamse Bos Festival en zijn samen met de Nederlandse Kring van Beeldhouwers geproduceerd.

De opening ‘NKvB Natuurlijk’ vond plaats op 12 mei om 13.00 uur door de Amsterdamse wethouder van Openbare Ruimte en Groen, Freek Ossel in het bezoekerscentrum. 
In de ochtend , voorafgaand aan de opening, vond er een symposium plaats: 'Wat is natuurkunst?' Dit onder leiding van vriendenlid NKVB Jeroen Damen.

Deelnemende kunstenaars:
Jay Bakker
Imke Beek
Titus Hirs
Merel Holleboom
Irma Horstman
Sonata Lepaite (i.s.m. WieCheRink)
Marus van der Made
Natasja van der Meer
Dick Simonis
Mari Shields & Johan Sietzema
Thea van Vliet

Voor deelname aan het symposium of de opening kan men zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zonder aanmelden geen toegang.

Volg de activiteiten op Facebook


Bezoekerscentrum Amsterdamse Bos
Bosbaanweg 5
1182 DA Amstelveen
www.amsterdamsebos.nl

kunstroute 'NKvB Natuurlijk'


Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 10 tot 17 uur