Menu
Bent u zoek naar een frisse, aansprekende manier om uw eigen videomateriaal op locatie te presenteren? Dan is de MINIBIOS een unieke kans. De MINIBIOS is een 6 meter lange zeecontainer. Neutraal van buiten maar verrassend charmant van binnen. In de hagelwitte container bevindt zich namelijk een complete bioscoop. Met twaalf comfortabele bioscoopstoelen, groot projectiescherm, beamer en geluidsinstallatie. Afhankelijk van weersomstandigheden is de MINIBIOS ook voorzien van verwarming of airconditioning. Desgewenst leveren wij er zelfs een operateur en/of ouvreuse bij!

De MINIBIOS kan vrijwel overal geplaatst worden en is veelzijdig in gebruik. Festivals, bedrijven, instellingen en zelfs particulieren hebben de MINIBIOS al in huis gehaald. Uw audiovisuele presentaties krijgen met de MINIBIOS net dat beetje extra. Geen kale projectie ergens in een donker hoekje, maar een echte bioscoop!

 

De MINIBIOS is er in drie varianten:

ROYAL DE LUXE De inrichting is warm met rood, zwart en gouden accenten. Een 12-tal rode stoffen bioscoopstoelen (in rijen van 3) en dimbare verlichting maken de sfeer kompleet. Deze uitvoering is goed in te zetten voor intieme filmvertoningen en wisselende publieksgroepen waarbij men, ook op een rumoerig festival, toch van een goede filmvertoning kan genieten.

MINIBIOS-TOREN Dit zijn twee bioscoopzalen op elkaar met een balkon en terras. De MINIBIOS-TOREN is goed in te zetten voor wat grotere festivals en evenementen waarbij verschillende publieksgroepen gelijktijdig bediend kunnen worden. Naast het filmaanbod kan het publiek eventueel ook genieten van een hapje en een drankje op het terras.

MAXI-TV Dit type kan op 2 manieren worden ingezet: Bij daglicht fungeert de container als een grote KIJKDOOS waar binnen op de achterwand films worden vertoond. Het publiek loopt langs en kan door de openstaande deuren de films zien. Bij gebruik in de avond of nacht hangt er een doorzichtscherm in de deuropening en kan het langslopende publiek de filmbeelden bekijken op een grote MAXI-TV.

 

Meer info op www.minibios.nl bellen met 06 20134503 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.