Menu
Zondagmiddag 19 juni 2011 wordt ‘De bomen in’, het kunstproject van 100 bomen, geopend. Iedereen is om 14 uur van harte welkom aan de Maasvinster (tegenover Euroscoop) in de gemeente Maasmechelen, België.
Kringlid Dre Devens is een van de deelnemende kunstenaars.

Aanleiding is het 100-jarig bestaan van de Tuinwijk te Eijden bij Maasmechelen. De voorbije twee maanden werden in de Cité exact 100 bomen opgetuigd. Verenigingen en kunstenaars gebruikten een boom als een ‘tableau’ om iets van de Tuinwijk uit te beelden. Samen brengen al die bomen onder het motto ‘De bomen in’ één groot citéverhaal waar wellicht vele honderden, misschien wel duizenden mensen naar komen kijken. Bedoeling is vooral bomen te kiezen zodat een ‘wandelparcours’ door de Tuinwijk ontstaat.

Van elke boom komt een foto in een brochure met daarin ook de uitgezette route, want de op te tuigen bomen liggen langs een parcours. Met affiches, flyers en media-aandacht moet ‘De bomen in’ de Tuinwijk op de kaart zetten als één van de hoogtepunten van het honderdjarig bestaan van de Tuinwijk.


De expo zelf is dagelijks te bezichtigen t/m 4 december 2011                                                                       Toerisme Maasmechelen | Zetellaan 35 | 3630 Maasmechelen  - T 0032 89 76 98 89

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
voor meer informatie: www.maasmechelen.be  /   project   /    'de bomen in'