Menu
Moving Up into Yellow


floor S&W 2016


Worry


dans


 

Ballotagemomenten NKvB in 2017

ActieNKvBmidresVoor professionele, ruimtelijk werkende beeldend kunstenaars die zich willen aanmelden als werkend lid of aspirantlid van de NKvB is er 4 x per jaar een ballotagemoment. De ballotagemomenten voor 2017 zijn 20 februari, 22 mei, 28 augustus en 13 november. De uitslag wordt binnen acht weken na ballotage aan de ballotanten medegedeeld.
Ballotage geschiedt op grond van de kwaliteit van het werk, het cv en de informatie op de website van de ballotant. Het is goede praktijk ervoor te zorgen dat die afbeeldingen een goede afspiegeling van uw werk zijn en dat alle andere informatie correct en geactualiseerd is, zodat de ballotagecommissie een juiste indruk kan krijgen van uw activiteiten. Wacht liever niet tot het laatste moment met aanmelden, want er wordt slechts dan geballoteerd, wanneer de bijdrage in de ballotagekosten op de bankrekening van de NKvB ontvangen is. 

Lid worden? Klik hier 
Vriendenlid worden? Klik hier

Vragen over of aan de organisatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.