Menu
Schetsontwerp G800


Casting life, 2010 Leiden Hortus


Wave 1


Stofwisseling (2)


 

NKVB BOSLUST HEEFT GELD NODIG! STORT EEN TIENTJE OF MEER VIA CROWDFUNDING...

ActieNKvBmidresDe NKvB organiseert dit jaar weer een tentoonstelling in het Amsterdamse Bos. Voor deze expositie zijn zeer beperkt gelden beschikbaar, net genoeg om de publiciteit van te financieren, vandaar dat de Kring een Crowdfundingsactie is gestart.

Volg deze link als u de beeldhouwkunst een warm hart toedraagt en stort wat geld zodat dit naaar weer duizenden mensen van de werken kunnen genieten.. Alle bijdragen zijn welkom en u krijgt in ieder geval een uitnodiging voor de opening van de tentoonstelling! Bij voorbaat dank voor uw bijdrage,

Het Bestuur van de Nederlandse Kring van Beeldhouwers en de beeldhouwers die meedoen aan de expositie

Notulen ALV juni 2017 online

ActieNKvBmidresNKvB-leden kunnen na inloggen de notulen van de laatste Algemene Ledenvergadering in juni 2017 vinden onder de menukeuze Mededelingen van het Bestuur.

Demontabele sokkels aangeboden

ActieNKvBmidresEen van de NKvB-leden biedt haar collega's tien demontabele sokkels ter overname aan. Ze zijn geschikt voor het exposeren van beeldhouwwerken en gedemonteerd nemen ze weinig ruimte in. Kringleden kunnen inloggen en het aanbod bekijken op het Forum Vraag & Aanbod.

Alle Kringleden krijgen 50 euro!

ActieNKvBmidresAlle Kringleden zijn professionele kunstenaars dus ontvangen zij via de NKvB een thuiskopievergoeding van 50 euro per jaar. Ben je ingeschreven als Kringlid en heb je je contributie voor het lopende jaar voldaan, dan ontvang je jaarlijks spontaan 50 euro vergoeding op je bankrekening. Tel je daar de kortingen bij op die verscheidene gieters en leveranciers aan Kringleden geven en de korting van 33% op je lidmaatschap van Sculpture Network, leidt dat al tot meer dan 100 euro financieel voordeel en dat komt bovenop het lidmaatschap van een leuke club ruimtelijk werkende kunstenaars met goede onderlinge contacten en de mogelijkheid deel te nemen aan de NKvB-tentoonstellingen die meerdere malen per jaar georganiseerd worden.

In 2018 bestaat de Nederlandse Kring van Beeldhouwers 100 jaar. Dat wordt gevierd met bijzondere activiteiten zoals een speciale ledententoonstelling in Pulchri in Den Haag. Wordt nu lid en exposeer volgend jaar mee in Pulchri!
Werkend lid worden? NKvB!
Vriendenlid worden? NKvB!

Beelden 2#2017

20170702Beelden 22017Beelden 2#2017 is uit.

Inhoud:

Kunst in Noord-Holland II, Ans van Berkum
Cross-over: Caroline Kampfraath, Etienne Boileau
IJsselbiënnale 2017, Antonie den Ridder
documenta 14, Etienne Boileau
Textielbiënnale 2017, Ans van Berkum
Richard Deacon, Peke Hofman
Skulptur Projekte 2017, Jet van der Sluis
Jean Arp, Peke Hofman
Damien Hirst, Astrid Tanis
Biënnale van Venetië, Astrid Tanis
Folkert de Jong, Piet Augustijn
Maria, Jaap Röell
ArtZuid 2017, Marijke Jansen
Eric Claus, Geraart Westerink
Auke de Vries, Jaap Röell
Beeldentuin Ravesteyn 2017, Piet Augustijn
Couzijn van Leeuwen, Geraart Westerink
Het atelier: Marinus Boezem, Hilde Van Canneyt
Juul Baltussen, Carina van der Walt
Boeken, Judith van Beukering
Voor meer informatie: www.beeldenmagazine.nl